Maak kennis met onze enthousiaste en gespecialiseerde docenten

Wij werken met een team van professionele HBO gecertificeerde en opgeleide dansdocenten. Wij geven allemaal met hart en ziel les. Het overbrengen van onze passie en plezier in dans is ons doel. Je beleeft bij ons een onnavolgbare ervaring tijdens de grote dansvoorstellingen in het theater aan de Parade, je werkt aan je danstechniek met een vaste groep dansliefhebbers.
Jong en oud straalt op het podium in onze grote voorstellingen. Plezier staat bovenaan en door je danstechniek te ontwikkelen wordt dansen nog leuker.

Wij staan geregistreerd als 'Ster balletschool' bij de Nationale branchevereniging van Dansbelang en staan geregistreerd bij de internationale dansvakorganisatie van de Imperial Society of Teachers of Dancing.

dans en balletstudio geraldine den bosch rosmalen is een calibris erkend leerbedrijf   200px ISTD Official Logo   logo dansbelang

Oprichter dansschool en gespecialiseerd in klassiek ballet, spitzen, Modern, Peuter- en Kleuterballet

" Een goed en hoogwaardig dansaanbod bieden voor zowel jonge amateurdansers als de meer getalenteerde dansers is prachtig werk."

lees meer

Zakelijk leider

“Mijn kinderen dansen al van jongs af aan bij de Dans & Balletschool: een ambitieuze, jonge en energieke danssschool.” 

lees meer

Docent en coordinator dans. Modern, Dance explosion & demogroepen

"Plezier, visie, sfeer en persoonlijke begeleiding daar sta ik voor binnen de dansschool en mijn danslessen" 

lees meer

Docent urban 14+, dance explosion & modern

´Creativiteit en jezelf mogen zijn in de dansles, dat is waar ik voor sta. Mijn choreografie ervaring bij het RO-theater neem ik mee in hoe ik lesgeef. Opbouwend en met een lach.'

lees meer

Docent klassiek, jazz en modern

Ik wil het vooral gezellig en leerzaam maken!

lees meer

Dans & Balletstudio Geraldine werkt regelmatig samen met ervaren gastdocenten. Zij geven workshops aan leerlingen van binnen en buiten de Dansstudio.

lees meer

Vind je onze website leuk? Deel hem dan met je vrienden!