Docent en coordinator dans. Modern, Dance explosion & demogroepen

"Plezier, visie, sfeer en persoonlijke begeleiding daar sta ik voor binnen de dansschool en mijn danslessen" 

Op maandag, vrijdag en zaterdag geef ik les bij Dans & Balletstudio Geraldine, in de danszaal in Hintham en in Rosmalen in de Hazelaar. Het is een gevarieerde lesdag met verschillende groepen en dansstijlen. Ik vind het heerlijk om mijn passie voor dans aan al mijn leerlingen mee te geven! Ik geef onder andere les aan de 4 demogroepen van de dansschool. Het winnen van wedstrijden is natuurlijk een hoogtepunt waar we met z'n allen heel trots op zijn! Het zijn hechte groepen waar hard gewerkt wordt maar ook veel lol wordt gemaakt.

Ik heb mijn VWO diploma gelijktijdig met de vooropleiding dans gevolgd in Tilburg. Daarna heb ik mijn HBO-opleiding tot Docent Dans behaald aan de Fontys Dansacademie. Daar heb ik ook collega docente Meira Kox leren kennen. 

Ik houd van plezier maken en tegelijkertijd hard werken. Een vertrouwde werksfeer vind ik ontzettend belangrijk. Ik ben trots op mijn leerlingen. Zij zijn de reden waarom ik voor dit prachtige vak heb gekozen. Naast het geven van danslessen, coordineer ik de praktische zaken samen met Geraldine op de dansschool.