Welkom bij Dans & Balletstudio Geraldine Den Bosch en Rosmalen

Dans & Balletstudio Geraldine biedt danslessen en balletlessen aan in 's-Hertogenbosch en Rosmalen. Peuters, kleuters, jeugd en volwassenen lessen. Dansen verbindt, is fijn en leuk om te doen. Je bent van harte welkom bij een van onze vakdocenten!

Klassiek, hip-hop, boys inc. modern, kleuterballet … kom bij ons dansen!

Wij bieden een compleet aanbod van dansstijlen in de regio Den Bosch. Onze docenten zijn specialisten in hun vakgebied. En daar zijn wij trots op! De lessen inspireren je. Door het volgen van een gratis proefles kun je laagdrempelig kennis maken met onze manier van werken en onze juffen. Wij bieden lessen voor beginners en gevorderden.
De lessen klassiek en modern ballet zijn technisch en dansant van aard, je werkt aan je hele lijf en ontmoet in de lessen gelijkgestemde amateurdansers ingedeeld op niveau en leeftijd, samen maken we er een fijne les van.
De lessen kinderballet zijn creatief en vol beweging, waarbij je de wereld van dans beleeft op een creatieve inspirerende manier. Wij werken volgens een doorlopende leerlijn (vanaf peuters en kleuters) waarmee we jonge kinderen uitdagen en stimuleren om creatief, onderzoekend en samenwerkend bezig te zijn met dans. Wij zijn een ervaren en dynamische dansschool in de regio Den Bosch.
Naast onze gespecialiseerde vakdocenten in klassiek en modern bieden we ook Dance explosion lessen aan. Deze energieke les versterkt je conditie en wordt in deze regio alleen bij ons aangeboden en is gebaseerd op de populaire demogroep lessen. Dance explosion bestaat uit een combinatie van hiphop, modern, streetjazz en tricks.
Bestaat er een speciale dansles voor jongens? Jazeker! Boys inc.! Onze Boys inc. dansdocent werkt met je aan techniek, tricks en je performance. Deze les is anders dan andere omdat er gewerkt wordt met een methode, waarbij uit onderzoek is gebleken dat je door middel van de juiste training de fysieke ontwikkeling van jongens vergroot door een apart programma aan te bieden! 

Enthousiaste en gespecialiseerde docenten

Wij werken met een team van professionele HBO gecertificeerde en opgeleide dansdocenten. Wij geven allemaal met hart en ziel les. Het overbrengen van onze passie en plezier in dans is ons doel. Je beleeft bij ons een onnavolgbare ervaring tijdens de grote dansvoorstellingen in het theater aan de Parade, je werkt aan je danstechniek met een vaste groep dansliefhebbers.
Jong en oud straalt op het podium in onze grote voorstellingen. Plezier staat bovenaan en door je danstechniek te ontwikkelen wordt dansen nog leuker.

Wij staan geregistreerd bij de internationale dansvakorganisatie van de Imperial Society of Teachers of Dancing.  De Cecchetti faculty is ondergebracht  bij de ISTD.  Gerespecteerde docenten geven les aan de faculty. Leerlingen kunnen bij de ISTD hun balletdiploma behalen, vergelijkbaar met het zwemdiploma. Waarbij ze gericht werken aan techniek, stijl en kennis van ballet. In de ballet en danslessen werk je volgens een erkend en goed onderbouwd programma aan alle spiergroepen en natuurlijk ook je conditie!

 

dans en balletstudio geraldine den bosch rosmalen is een calibris erkend leerbedrijf   200px ISTD Official Logo   

 

Kom jij ook bij ons dansen!

Volg een gratis proefles in een van onze lokaties Rosmalen of Den Bosch. In Rosmalen geven we les in de danszaal van ‘De Hazelaar’. Daarnaast hebben we  een eigen lokatie met prachtige danszaal in Hintham, in de voormalige Biechten/oude Vliegerschool te 's-Hertogenbosch.

Wij verwijzen talent naar de "Vooropleiding Dans"

logo VHD

Op onze dansschool geven we les aan enthousiaste amateurdansers die gemiddeld 1 tot 3 keer in de week dansen. Sommige van onze leerlingen blijken gaandeweg de lessen over meer (fysiek) talent en ambitie te beschikken. Deze leerlingen attenderen en verwijzen wij graag door naar de VHDVooropleiding Hedendaagse Dans.

Tot ziens in een van onze danslessen!