Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 heidi@balletstudiogeraldine.nl
Dansstudio | Elzenstraat 2, 5213 AZ 's-Hertogenbosch 06-41904252 heidi@balletstudiogeraldine.nl

Dans & Balletstudio Geraldine hecht veel waarde aan een verantwoorde manier van dansen en trainen. Daarom hanteren we beproefde lesmethoden en danstechnieken. 

Maak kennis met onze enthousiaste en gespecialiseerde docenten

Ons team van professionele HBO gecertificeerde en erkende dansdocenten geeft les met hart en ziel. Je kunt bij ons terecht voor plezier in dans binnen fijne groepen met oog voor techniek, en persoonlijke begeleiding. Het geven van fijne en plezierige lessen is ons doel. Je beleeft bij ons een onnavolgbare ervaring tijdens de grote dansvoorstellingen. 
Jong en oud straalt op het podium in onze grote voorstellingen. Plezier staat bovenaan en als je dan ook nog je danstechniek ontwikkelt, wordt dansen alleen nog maar leuker.

Wij staan geregistreerd bij de internationale dansvakorganisatie van de Imperial Society of Teachers of DancingDe Cecchetti faculty is ondergebracht  bij de ISTD.  Gerespecteerde docenten geven les aan deze faculty. In de dans en balletlessen werk je volgens een erkend en goed onderbouwd programma aan alle spiergroepen en natuurlijk ook je conditie

dans en balletstudio geraldine den bosch rosmalen is een calibris erkend leerbedrijf200px ISTD Official Logo

Kom jij ook bij ons dansen!

Volg een gratis proefles in onze locatie in ’s-Hertogenbosch. Wij hebben een eigen locatie met prachtige danszalen in ’s-Hertogenbosch.

Hartstikke leuk dat je komt dansen bij Dans & Balletstudio Geraldine. Wil je overleggen over de mogelijkheden, meteen lid worden of eerst een les uitproberen neem contact op met onze coördinator dans Heidi:

Bel Heidi 06-41904252.

Dans & Balletstudio Geraldine

Image

Dansstudio:

Volg ons op social media

facebook instagram youtube