"Al zes jaar danst mijn oudste dochter in Rosmalen bij Dans & Balletstudio Geraldine en mijn jongste dochter sinds vier jaar. Het plezier is groot. En dat vind ik belangrijk. Destijds zocht ik een balletschool in de buurt. Ik vond Geraldine via haar website. De site zag er mooi en professioneel uit. Ik kreeg meteen de indruk dat het een 'goede balletschool' zou zijn. Dat was meteen mijn zorg. Een 'goede balletschool' is belangrijk als je later iets met dans wilt doen. Een 'leuke balletschool' vind ik toch belangrijker. De balletschool van Geraldine blijkt de perfecte combinatie. Leuk voor iedereen die van dansen houdt en een goede basis voor de enkeling die er echt mee verder wil."

Marliedeke de Wind 

"Mijn naam is Marsha, ik ben 18 jaar en volg modern op vrijdag avond hier bij de dans en balletstudio. Sinds een aantal jaar dans ik hier en dit bevalt mij erg goed. Vanaf dag 1 heb ik mij altijd heel welkom en thuis gevoeld en vind ik de sfeer ook kei gezellig.

Ik dans al van jongs af aan, nu alweer bijna 13 jaar en heb bij heel wat verschillende dansscholen gedanst. Maar als ik moet kiezen tussen deze dansscholen welke ik het beste vind qua lessen en de gezelligheid, dan kom ik al heel snel bij Geraldine terecht.

Ik heb hier heel veel nieuwe dingen geleerd doordat er in de lessen veel tijd aan techniek wordt besteed en je veel persoonlijke aandacht krijgt.

De lessen zijn heel gezellig, maar er wordt zeker ook heel hard gewerkt voor de voorstelling, examens of demodag. Niet alleen voor mijn leeftijd zijn er leuke en goede lessen. Maar voor alle leeftijden is er genoeg keuze qua lessen en dansstijlen.

Dit seizoen heb ik een tijdje mee mogen helpen bij een aantal urban en moderne lessen van verschillende leeftijdscategorieën, en ik heb gezien wat voor plezier de leerlingen hebben bij de dansjuffen en hoe ze met sprongen vooruit gaan.

Mocht je nog twijfels hebben over of je hier wil komen dansen, dan kan je nu stoppen met twijfelen! Want ik weet zeker dat je gelijk na de eerste proefles om bent."

Marsha Nota

"In de afgelopen jaren hebben onze twee jonge dames (van 4 jaar t/m 7 jaar) met heel veel plezier les gehad van erg gemotiveerde docenten van de dansschool Geraldine. Het meest hebben familieleden en wij genoten van de drie laatste grote voorstellingen die de balletschool met veel overgave heeft georganiseerd. Onze kinderen stonden te stralen op het podium en hebben het er nu nog over. Kwaliteit en plezier staat hoog in het vaandel en hierdoor werden de dames ook echt gestimuleerd om beter te gaan presteren. Wij bevelen Dansschool Geraldine ook echt aan voor ballet- en dansonderwijs in Rosmalen/Den Bosch!

Enkele opmerkingen:

- Wat een mooie lokatie is er bij gekomen!

- Jammer dat de kledingvoorschriften versoepeld zijn...

- We zullen de dansschool gaan missen!

Bedankt voor alle goede zorgen! Met vriendelijke groeten,

Joanna en Ruud Sengers