Voor de jongste kinderen van 3-4 jaar en 4-6 jaar heeft Dans en Balletstudio Geraldine leuke klassieke balletlessen en swingende dance explosion lessen. Lessen die ontstaan zijn vanuit de populaire demogroep lessen waarbij de leerlingen een combinatie aan stijlen leren van moderne dans, hip hop en streetjazz. TIP: Alle lessen zijn goed samen te volgen met een 2e les in week klassiek!

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er kleuterballet/dans. Op een speelse en leuke manier maken jonge kinderen kennis met de basis voor dans en ballet.

lees meer

Peuterballet/dans is voor jonge dansertjes vanaf 3 jaar en biedt een mooie basis in de algemene dansvorming.

Op een speelse en zeer creatieve manier dansen we op thema's als de seizoenen, feestdagen en dieren. De peuters die bij ons dansen, leren dat hun voeten sneeuwvlokjes kunnen worden, en dat niet alleen........in de dansles kun je alles worden! Wij werken met een dansprogramma wat afgestemd is op deze leeftijd. Van begin tot eind dansen we een super leuk dansverhaal. Dat kan een les van prinses Anna in Frozen zijn of een circus vol met jonge leeuwtjes in kooien die ontsnappen op de muziek van Saint Saens. Gelukkig lukt het de circusdirecteur altijd weer om de jonge diertjes terug te brengen naar hun moeder. 

lees meer

Vind je onze website leuk? Deel hem dan met je vrienden!