Danslessen voor jeugd, kleuters en kids

Voor de leeftijd vanaf  3 jaar, 4-6 jaar en 7+ is van alles te beleven bij Dans & Balletstudio Geraldine! Leuke peuter- en kleuter balletlessen, energieke Dance explosion lessen en uitdagende moderne- en klassieke balletlessen.

Peuterballet en -dans 

Peuterballet/dans is voor jonge dansertjes vanaf 3 jaar en biedt een mooie basis in de algemene dansvorming.

Op een speelse en zeer creatieve manier dansen we op thema's als de seizoenen, feestdagen en dieren. De peuters die bij ons dansen, leren dat hun voeten sneeuwvlokjes kunnen worden, en dat niet alleen........in de dansles kun je alles worden! Wij werken met een dansprogramma wat afgestemd is op deze leeftijd. Van begin tot eind dansen we een super leuk dansverhaal. Dat kan een les van prinses Anna in Frozen zijn of een circus vol met jonge leeuwtjes in kooien die ontsnappen op de muziek van Saint Saens. Gelukkig lukt het de circusdirecteur altijd weer om de jonge diertjes terug te brengen naar hun moeder. 


Lees meer...


Kleuterballet/dans

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er kleuterballet/dans. Op een speelse en leuke manier maken jonge kinderen kennis met de basis voor dans en ballet.


Lees meer...

Dance Explosion kleuters

Dance explosion voor kleuters is een swingende dansles voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Hou je van vrij dansen en bewegen op bekende muziek? Kun je je gevoel in dans kwijt? Dans je thuis de sterren van de hemel en kun je niet stilzitten als je muziek hoort? Dan voel je je bij dance explosion helemaal thuis! Het biedt een brede algemene dansvorming waarmee je vanaf ongeveer 6/7 jaar gemakkelijk de overstap naar klassiek, modern of de demogroepen kan maken. De les is gebaseerd op de populaire lessen van de demogroepen, je leert de leukste passen van hip hop, moderne dans, afrojazz en streetdance! 


Lees meer...