Dance explosion les bij Dans en Balletstudio Geraldine Den Bosch Rosmalen!

Er zijn pittige dance explosion lessen voor jongeren 7+ t/m volwassenen, open level. Werk aan je conditie tijdens een combi van de stijlen hip-hop, modern, afrojazz en streetdance! 

Een les waar je vol energie van terug komt en werkt aan verschillende danscombinaties en je conditie. De swingende les is gebaseerd op onze populaire lessen van de demogroepen! Je leert heel veel choreo's in verschillende stijlen zoals hip-hop, modern, afrojazz, streetjazz en tricks. Vooral Afrojazz blijkt een verrassing voor veel leerlingen. Dansen op een stevig ritme waarbij je al je spieren gebruikt en ritmisch beweegt is heel leuk om te doen! De sfeer in de les wisselt steeds door de verschillende dans en muziek stijlen. 

Dance explosion in combinatie met klassiek ballet zorgt voor een goede en brede dansbasis. Tip: Voor de volwassen lessen geldt dat je op de 2e les in de week 50% korting op het lesgeld krijgt! Jongeren tot 21 jaar, ontvangen 30 % korting op de 2e les in de week! 

Lees meer over:

Dance explosion 18+

Dance Explosion 18+

Dance explosion 18 +  is gebaseerd op de populaire lessen van onze demogroepen. Het is een combinatie van de verschillende dansstijlen en dansbewegingen uit hiphopmodernafrojazz, en streetdance. Houd je van Zumba? Is een pittige workout met uitdagende dans technische combinaties wat je zoekt? Wil je een goed opgebouwde les van een ervaren dansdocent die je corrigeert vanuit kennis en kunde en er voor jou is om jou verder te helpen? Dan is Dance explosion 18 + iets voor jou! Je kunt altijd een vrijblijvende gratis proefles volgen!  Wekelijks zijn er lessen Dance explosion te volgen!

Dance Explosion:

  • Nieuwe hits uit de top 40 en golden oldies for fun!
  • Swingende dansmoves
  • Funky pasjes uit videoclips
  • Korte, technische oefeningen
  • Danscombinaties op temperamentvolle Afrikaanse ritmes waar je conditie en uithoudingsvermogen mee wordt vergroot
  • Moderne dansbewegingen waar je je gevoel in kan leggen en je leniger van wordt

Dance Explosion is goed te combineren met klassiek en modern ballet. Bij Dance explosion wordt naast choreografie en techniekontwikkeling ook aandacht besteedt aan kracht en conditie training en bieden we tijdens de les het stretch en buikspier programma aan.

Dance explosion voor kleuters

Dance Explosion kleuters

Dance explosion voor kleuters is een swingende dansles voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Hou je van vrij dansen en bewegen op bekende muziek? Kun je je gevoel in dans kwijt? Dans je thuis de sterren van de hemel en kun je niet stilzitten als je muziek hoort? Dan voel je je bij dance explosion helemaal thuis! Het biedt een brede algemene dansvorming waarmee je vanaf ongeveer 6/7 jaar gemakkelijk de overstap naar klassiek, modern of de demogroepen kan maken. De les is gebaseerd op de populaire lessen van de demogroepen, je leert de leukste passen van hip hop, moderne dans, afrojazz en streetdance! 

Dance explosion voor kleuters:

  • vrij dansen en basis technieken van dans leren
  • bekende kindermuziek uit de kids top 20
  • goede algemene dansvorming

Dance explosion voor kleuters is een prima basis voor deelname aan de demogroepen, modern of klassiek ballet. Klassiek ballet in combinatie met Dance explosion is een ijzersterke combinatie. Bij klassiek ballet train je het volledige lichaam omdat je alle dansen met de linker en rechter kant oefent. Voor jonge kinderen draagt dat in grote mate bij aan een evenwichtige ontwikkeling en balans in het hele lichaam. Onze gespecialiseerde dansdocenten promoten het volgen van 2x per week dansles omdat je daarmee een sterker en evenwichtiger lichaam ontwikkelt.