Dans & Balletstudio Geraldine heeft regelmatig voorstellingen en workshops. Kijk hieronder naar een kleine impressie.
Live kijken? Houd dan onze  Facebook pagina in de gaten! 

Izzie Harleman naar de Nationale Balletacademie!

Izzie Harleman naar Balletacademie

Izzie Harleman, pas 10 jaar oud en tot voor kort leerling van de Vooropleiding Hedendaagse Dans is sinds een week aangenomen op de Nationale Balletacademie in Amsterdam! Wij zijn heel trots op Izzie! Wij wensen haar ontzettend veel succes en blijven haar volgen! 

Bosch Danst - 2013 [voorbereiding]

Impressie van de lessen tijdens het werken aan de voorstelling 'Bosch Danst' (Theater a/d Parade, 's-Hertogenbosch, 2013).  Om de 2 a 3 jaar realiseert Dans & Balletstudio Geraldine een grote theaterproductie waarin alle leerlingen kunnen schitteren en podiumervaring opdoen.

Optreden voor koninklijk paar

In 2013 hebben 50 leerlingen van onze school opgetreden voor Koning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens hun kennismakingstournee door Nederland. Voor alle leerlingen en betrokkenen een onvergetelijke ervaring. De koning heeft de dvd van 'Bosch Danst' ontvangen. Wie weet dansen de prinsesjes nu mee met onze leerlingen op de dvd!

Bosch Danst - 2013 [De voorstelling]

 

Videocompilatie van de voorstelling Bosch Danst in 2013 Theater aan de Parade te Den Bosch.

Magie van de mummie - 2011

Impressie van de dansvoorstelling Magie van de Mummie uit 2011 in Theater De Lievekamp in Oss.

Blinkers - 2011

 

In 2011 wonnen de kleuterballetdansers en de moderne dansers de 'Uitblinkers prijs' met hun dans Bedoeienen en Sterren, een dans uit de voorstelling 'Magie van de mummie'. Hiermee veroverden ze een plekje in het voorprogramma van de internationale danssensatie Blaze!!

Vind je onze website leuk? Deel hem dan met je vrienden!