Docent en coordinator dans. Modern, Dance explosion & demogroepen

"Plezier, visie, sfeer en persoonlijke begeleiding daar sta ik voor binnen de dansschool en mijn danslessen" 

Op maandag, vrijdag en zaterdag geef ik les bij Dans & Balletstudio Geraldine. Het is een gevarieerde lesdag met verschillende groepen en dansstijlen. Ik vind het heerlijk om mijn passie voor dans aan al mijn leerlingen mee te geven! Ik geef onder andere les aan de 4 demogroepen. Het winnen van wedstrijden is natuurlijk een hoogtepunt waar we met z'n allen heel trots op zijn! Het zijn hechte groepen waar hard gewerkt wordt maar ook veel lol wordt gemaakt.

Ik heb mijn VWO diploma gelijktijdig met de vooropleiding dans gevolgd in Tilburg. Daarna heb ik mijn HBO-opleiding tot Docent Dans behaald aan de Fontys Dansacademie. 

In mijn lessen hebben we lol en tegelijkertijd werken we hard. Een veilige en prettige groep vind ik ontzettend belangrijk. Ik ben trots op mijn leerlingen als ze groeien en zichzelf verrassen. Ik zeg altijd;'Je kunt eer dan je zelf denkt!' Zij zijn de reden waarom ik voor dit prachtige vak heb gekozen. Naast het geven van danslessen, coordineer ik de praktische zaken samen met Geraldine op de dansschool. Als je belt naar de dansschool dan krijg je mij aan de telefoon!