Algemeen

In verband met de veiligheid en concentratie zijn mobiele telefoons, eten, snoep en drinken niet toegestaan in de zaal. Kleed-, toilet- en verblijfsruimte graag schoon achterlaten.

Kleding

Voor de rust en eenheid in de lessen hanteren we kledingvoorschriften. Tijdens de les mogen geen sieraden worden gedragen. In elke dansstijl zijn de haren opgestoken voordat je de zaal inkomt. Bij klassiek ballet draag je een knot of broodje (2 vlechten achterop het hoofd vastgestoken).

Weten welke kleding je draagt tijdens de les klassiek ballet, urban of modern dance lessen? Ga dan naar Kledingvoorschriften.

Aanwezigheid

Dans & Balletstudio Geraldine hecht er veel belang aan dat leerlingen bij iedere les aanwezig zijn en dus alleen bij wijze van uitzondering lessen missen.

Waarom we dat belangrijk vinden? De lessen worden gegeven volgens een lesplan, met een duidelijke opbouw. Telkens wordt doorgegaan op wat de leerling in een voorgaande les heeft geleerd. Voor de groep, de docent en de leerling zelf is het daarom belangrijk dat dit proces zo min mogelijk wordt onderbroken.

Bovendien is het belangrijk dat je op tijd in de les komt. Hierdoor kunnen we de les rustig beginnen. De warming-up zorgt voor een goede start van de dansles en is onmisbaar om blessures te voorkomen.

Afmelden

Mocht je onverhoopt toch afwezig zijn, dan graag tijdig afmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Vermeld je naam, les, lestijd en docent.)

Kijken tijdens de les

Om de concentratie van de leerlingen zo groot mogelijk te houden, is het niet toegestaan dat familie, vrienden en/of bekenden de reguliere lessen bijwonen. Eenieder is van harte welkom in de kijklessen en andere speciale momenten die we gedurende het seizoen organiseren. Ouders van nieuwe leerlingen mogen enkel de eerste les op het einde kijken in de zaal. In Hintham kan men vanaf de gang de zaal inkijken.