Dans en Balletstudio Geraldine Den Bosch - Rosmalen hanteert in het cursusjaar 2018-2019 de volgende tarieven (op basis van 10 maanden, september t/m juni):

LEEFTIJD LESTIJD TARIEVEN PER CURSUSJAAR
3 tot 21 jaar 30 min 255 euro  
3 tot 21 jaar 45 min 280 euro 
3 tot 21 jaar  60 min 305 euro 
3 tot 21 jaar 75 min 350 euro
3 tot 21 jaar 2e les in de week 30% korting op de 2e les in de week
3 tot 21 jaar  3e les in de week 35 % korting op de 3e les in de week
21 jaar en ouder 60 min 368,65 euro (incl. 21 % BTW)
21 jaar en ouder 2e les in de week 30 % korting op de 2e en opeenvolgende les in de week 
Inschrijfgeld eenmalig   20,00 euro  
 Demogroepen 2x per week les inclusief wedstrijdkosten  530 euro
 Proefles  1 les Gratis 
     
Betalingswijze 2 opties 1: Per bank: eenmalig binnen 14 dagen te voldoen na ontvangst van factuur 2: per automatische incasso te betalen in 2 termijnen op 1 sept en op 1 jan 

 

KORTINGEN

 

Demogroep korting

10% korting op alle kleding die verkrijgbaar is in het danskleding punt van Dans & Balletstudio Geraldine. 

 

Lees hier de precieze inschrijfvoorwaarden!

Tussentijds instromen

Instromen is op elk moment mogelijk, er zal afhankelijk van het moment van instromen uiteraard minder lesgeld in rekening worden gebracht. Indien je later instroomt kun je enkel in een keer per automatische incasso betalen.

Betalingswijze

Het lesgeld dient (medio 1 september en 1 januari) te worden voldaan middels een automatische incasso. Voor elk gezinslid op les dient een aparte machtiging te worden afgegeven. Dit kan via een apart ingevuld toestemmingsformulier.  De toestemming is voor een doorlopende machtiging, totdat de leerling weer is uitgeschreven bij de balletschool. U kunt altijd tot 56 dagen na incasso het bedrag terugboeken naar uw eigen rekening indien u er niet mee accoord gaat. Indien u niet per automatische incasso wil/kunt betalen, neem dan contact op met de administratie; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na betaling verbindt men zich voor deelname aan de lessen tot en met juni. 

Wil je na dit seizoen niet meer deelnemen aan de lessen in het volgende seizoen, wil je overstappen naar een andere lesdag of wil je deelnemen aan een andere dansstijl, dan dien je uiterlijk één maand voor het einde van het lopende seizoen, dat wil zeggen 1 juni van het lopende cursusjaar, schriftelijk (per brief of mail) op te zeggen. Zonder afzegging gaat de balletschool er vanuit dat de leerling doorgaat in het volgende seizoen. Zie inschrijfvoorwaarden voor nadere informatie.

Verhindering en inhalen van de lessen

Wanneer je niet naar de les kan komen, of als uw kind verhinderd is, wilt u dit dan even doorgeven, het liefst via de mail of middels een appje. Als er een geschikte alternatieve lesgroep is kan, na overleg, de les ingehaald worden.

Verhindering van de docent:

In geval van ziekte van de docent zal voor vervanging worden gezorgd. Indien dit niet mogelijk is, zal er geprobeerd worden de lessen in te halen op een ander tijdstip. Restitutie van lesgeld vindt echter niet plaats als het aantal gemiste lessen niet meer dan twee is.

Rekeningnr. NL69INGB0009142774  t.n.v. Balletstudio Geraldine van de Griend  

Voor een financiele tegemoetkoming in de kosten van kleding en lesgeld kunt u informatie inwinnen bij de volgende sites:

Wij werken samen met een administratie- en incassobureau bij achterstallige betalingen.