Hartstikke leuk dat je wilt dansen bij Dans & Balletstudio Geraldine. Wil je overleggen over de mogelijkheden, bel 06-41904252.
Wil je meteen lid worden of eerst een les uitproberen? Het kan allebei!

NR1
JE VOLGT ÉÉN INTRODUCTIELES

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Je kunt altijd een INTRODUCTIELES volgen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Je maakt kennis met de dansstudio, de juf en de manier waarop wij lesgeven. Wil je meerdere proeflessen volgen, vraag dan een proefmaand aan. Dan betaal je 1 maand en kun je 3 verschillende lessen uit proberen.

Hoe kun je meedoen?
 • Kijk in het rooster welke les je leuk lijkt!
 • Kies je lesdag en lestijd.
 • Vul het aanmeldformulier in (onderaan de pagina)
 • Hieronder bij de gekleurde tabbladen vind je alle info die je nodig hebt
 • Heb je nog vragen? Bel 06-41904252

En na de introductieles?

Na afloop van de les bespreken we wat je van de les vond en kun je vragen stellen. Samen bekijken we welke les het best bij jou aansluit.
Weet je na de introductieles dat deze les echts iets voor jou is? Vul dan het inschrijfformulier in om jaarlid te worden.

NR2
JE SCHRIJFT JE IN ALS JAARLID

Hoe kan ik me aanmelden als jaarlid?

Na het volgen van een introductieles óf als je het meteen zeker weet, vul je het "papieren" inschrijfformulier in. Dat kun je hier downloaden. Met de coordinator dans Heidi, maak je afspraken wanneer je dit inlevert. Deelname is enkel geldig met handtekening. Heb je nog vragen? Bel naar Heidi: 06-41904252


Wat moet je precies doen?

 1. Download hier het papieren inschrijfformulier, vul het in en stuur het op naar ons postadres: Balletstudio Geraldine, Kamperfoeliestraat 21, 5213HP Den Bosch.
  Je mag het ook afgeven aan je docent.

 2. Download hier het machtigingsformulier zodat we het lesgeld kunnen afschrijven via automatische incasso. Dit scheelt jou en ons een hoop administratieve rompslomp.
  Vul het compleet in en en stuur ook dit op naar ons postadres: Balletstudio Geraldine, Kamperfoeliestraat 21, 5213HP Den Bosch. Afgeven aan je docent mag ook.

  Als je niet vanaf het begin van het jaar lid wordt, dan wordt uiteraard maar een gedeelte van het het lesgeld afgeschreven.

  Wil je liever per bank betalen? Dat kan ook. Vraag dan een factuur aan ons. Het jaartarief dien je dan zelf in zijn geheel over te maken.
  Wil je in 2 termijnen betalen? Dat kan alleen per automatische incasso. Print hiervoor het machtigingsformulier ook uit.

Let op: Je bent pas echt ingeschreven als we beide formulieren ondertekend ontvangen hebben en je cursusgeld door ons geïncasseerd is of als je betaling per bank binnen is.

Wat als het jaar al begonnen is?

Ook dan kun je je aanmelden en ben je van harte welkom. Je ontvangt dan een factuur per mail met de maanden die je nog gaat volgen. (Maanden die je hebt gemist worden vanzelfsprekend niet in rekening gebracht)

Aangezien we in 2018 een grote voorstelling organiseren, adviseren we nieuwe leden om direct vanaf 1 september te starten met de lessen. Leerlingen die later in het seizoen instromen kunnen de lessen volgen maar deelname aan de voorstelling kan enkel in overleg en is afhankelijk van de choreografie en het niveau van de nieuwe leerling.

Aanmelden

(klik op het tabblad van jouw keuze)